Beschikbare vacatures om te werken bij Bershka

Vacatures bij Bershka

(Solliciteer hier)

Werken bij Bershka

Bershka is een keten van kledingwinkels die deel uitmaakt van het Spaanse concern Inditex, opgericht door ondernemer Amancio Ortega. In april 1998 opende Bershka zijn eerste winkel. Tot eind 2018 was het hoofdkantoor gevestigd in de Barcelonese gemeente Tordera, de verplaatsing naar Barcelona werd overwogen, maar het werd uiteindelijk verplaatst naar Palafolls (Barcelona) Spanje.

Bershka winkels over de hele wereld worden gekenmerkt door hun strategische locatie en hun zorgvuldige architectuur. De winkels worden avant-gardistisch, ruimtelijk en met een zorgvuldig imago dat varieert van de etalages tot de opstelling van de kledingstukken binnenin. Bershka selecteert de beste winkelgebieden in elke stad en positioneert zich in de meest prominente gebieden van de belangrijkste commerciële centra.

(Solliciteer hier)

Beschikbare vacatures

  • Klantenservice
  • Administratie
  • Operator
  • Wachter
  • Beheer
  • Onderhoud

Vereisten om te solliciteren

  • Afgeronde middelbare school
  • Ervaring in Klantenservice/Administratie
  • Beschikbaarheid om te werken roterende schema’s, feestdagen en weekends.

(Solliciteer hier)

NU BIJ ONS WERKEN

Als je meer wilt weten over de vacature, ga dan naar de link op basis van het land waar je woont en vul je cv in.

(Solliciteer hier)

Er zijn bepaalde beperkingen in het aanbod op basis van uw land van herkomst in termen van steden.

De eersten die solliciteren, zullen worden opgeroepen op basis van de gegevens die in het vacatureportaal zijn geregistreerd. Als u in deze procedure niet wordt opgeroepen, komt u in aanmerking voor de volgende procedure.

>>>>>> Meer vacatures <<<<<<<

Disclaimer: Tus Trabajos Hoy is een agentschap dat is gewijd aan het publiceren van vacatures, garanderen wij niet dat de kandidaat kan de baan te verwerven; het hele proces van selectie, interview en aanwerving is de verantwoordelijkheid en de beslissing van het bedrijf waartoe de vacature behoort. Wij zijn uitsluitend en alleen gewijd aan het “publiceren” van de beste vacatures.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*